Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اصفهان، چهارمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان بویین میاندشت به ریاست فرماندار این شهرستان و سایر اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.

فرماندار بویین میاندشت در این جلسه اظهار داشت: آب از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مباحث امروز کشور، استان و شهرستان است که می‌طلبد از این منابع آب حفاظت و برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت انجام پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماشاالله طحانیان زاده ضمن انتقاد از عملکرد سیاست‌گذاری‌های سازمان آب منطقه‌ای استان گفت: به‌طور میانگین در سال ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب از رودخانه قمرود به سمت گلپایگان و قم سرازیر می‎شود، ولی مردم حاشیه این رودخانه حق استفاده ندارند و حقابه آن‌ها مشخص نیست؛ این در حالی است که مردم از مسئولین می‌پرسند چرا حقابه و سهم آب برای پائین‌دستی‌های رودخانه قمرود منظور می‌شود.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد سازمان آب منطقه‌ای تحت تأثیر فشارهای سیاسی پایین‌دستی‌های رودخانه قمرود قرار دارد. فرماندار بویین میاندشت تأکید کرد: مردم از سازمان آب منطقه‌ای گلایه‌مند هستند که چرا نزدیک به ۱۰ سال از کلنگ زنی سد بلطاق هنوز هیچ اراده‌ای برای ادامه کار صورت نمی‌گیرد. چرا برای هر درخواستی که در راستای اقتصاد مقاومتی و موضوع اشتغال در این شهرستان از آب منطقه‌ای استعلام می‎شود با جواب منفی همراه است؟

طحانیان زاده خاطرنشان کرد: مردم و مسئولین از مدیران آب منطقه‌ای می‌پرسند چرا و بر چه اساسی با طرح آبخیزداری شهر افوس که در راستای سیاست‌های تعیین‌شده مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی انجام‌گرفته و هیچ‌گونه بارگذاری جدید بر روی رودخانه زاینده‌رود ندارد، مخالفت می‎شود. بر چه اساسی با طرح کشت و صنعت و گاوداری صنعتی فکا که اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفری را به همراه دارد سازمان آب اعلام مخالفت می‌کند. مگر خون مردم شهرستان‌های دیگر رنگین‌تر از خون مردم محروم این شهرستان است. وی اظهار داشت: ظاهراً فلسفه تشکیل سازمان آب منطقه‌ای صرفاً برای مخالفت با طرح‌های اشتغال‌زایی در این شهرستان بناشده است. نماینده عالی دولت در شهرستان تأکید کرد: صبر و تحمل مردم هم حدی دارد، نگذارید حساسیت‌های که در شرق استان صورت گرفته با عملکرد ناصحیح شما دامن‌گیرتان بشود. طحانیان زاده اضافه کرد: نباید از نجابت مردم ولایی و شهیدپرور شهرستان بویین میاندشت سوءاستفاده شو؛ مگر مردم روستاهای مجاور رودخانه قمرود آب‌بان شما و تماشاگر ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب هستند که در سال از حوزه قمرود خارج می‎شود؟

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین گرشاسبی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اهداف اصلی و اساسی ساخت سازه‌های آبخیزداری، افزایش سطح ایستابی چاه‌های کشاورزی و غنی‌سازی سفره‌های آب زیرزمینی است.

وی کنترل سیلاب و پیشگیری از خسارت سیل را از دیگر اهداف ایجاد سازه‌های آبخیزداری عنوان کرد و افزود: بسیاری از شهرها و روستاها و اراضی کشاورزی و تأسیسات پایین دست در سال‌های گذشته با کوچک‌ترین بارندگی به زیر آب می‌رفت و به آنها خسارت وارد می‌شد، اما با ساخت سازه‌های آبخیزداری، سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها کنترل و از ایجاد خسارت جلوگیری می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اظهار کرد: در اواخر هفته گذشته با وجود بارندگی‌های خوبی که در استان داشتیم و در برخی مناطق حتی بیش‌از ۸۰ میلیمتر بود، هیچ گزارشی از وقوع سیلاب نداشتیم که این از افتخارات حوزه آبخیزداری استان است.

وی بیان کرد: تا کنون افزون‌بر ۸۶۷ سازه آبخیزداری در استان اجرا شده که در بارندگی‌های مختلف در سال گذشته و امسال اثربخشی بسیار خوبی داشته است.

وی گفت: سازه‌های آبخیزداری در بارندگی روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت بیش‌از ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب روان آب را جمع‌آوری و استحصال کردند.

گرشاسبی ادامه داد: در این بارندگی حوزه آبخیزداری شهرستان دشتستان با ۱۰ میلیون مترمکعب، شهرستان جم با ۴.۲ میلیون مترمکعب، شهرستان دیر با ۳.۷ میلیون مترمکعب و شهرستان دیلم با ۱.۵ میلیون مترمکعب بیشترین استحصال روان آب را در استان داشتند.

وی گفت: در زمان حاضر ۲۵۵ سازه آبخیزداری در شهرستان دشتستان داریم که در بارندگی اخیر ۱۰۰ درصد ظرفیت آنها تکمیل شد و در حوزه شهرستان جم با توجه به میزان بارندگی، ۳۶۱ مورد سازه آبخیزداری که پیش‌از این اجرا شده به طور کامل آبگیری شد و در سایر شهرستان‌ها از جمله تنگستان، دشتی و گناوه هم میزان آبگیری سازه‌ها اثربخشی خود در کنترل سیلاب و رسوبات و افزایش سطح سفره‌های زیرزمینی که از اهداف اجرای این طرح‌ها بوده را داشته است.

کد خبر 6098845

دیگر خبرها

  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • آبگیری بیش از ۸۰۰ هزارمتر مکعب از سازه‌های آبخیزداری درمیان
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند